Először jársz itt?


Ha még nem jártál nálunk, azt javasoljuk először kattints ide!


Edzőtábor 2019!


Hotel Fortuna, Zalakaros Gyógyfürdő tér 6.
2019. augusztus 5-9.



Edzés időpontok


Taekwondo:
(6−10 éves korig)
H, Sze: 18:15−19:15

(11 éves kortól)
H, Sze: 18:15−20:00

Hapkido
(12 éves kortól)
H, Sze: 17:00-18:30;
18:30−20:00
(2 csoport) [...]


Mesterek


Lányi Tamás (6. Dan)
vezető edző
1992-ben kez­dett Taek­won­dozni. 1996–2001 a magyar válo­ga­tott tagja. Ered­mé­nyei küz­de­lem­ben: négy­sze­res magyar baj­nok, a Nyílt Szlo­vák, Szlo­vén és a Bécsi Baj­nok­sá­gon első helye­zést ért el; a Nyílt Hor­vát Baj­nok­sá­gon három­szor ért el har­ma­dik és egy­szer máso­dik helye­zést; a Nyílt Oszt­rák Baj­nok­sá­gon két­szer lett máso­dik; vala­mint az Alpen Pokal-on máso­dik helye­zést ért el. 2001-től a magyar bírói bizott­ság tagja, 2002-től nem­zet­közi bíró. 2002-ben közép­fokú edzői képe­sí­tést szer­zett a Test­ne­ve­lési Főiskolán. 2010-2017-ig az ellenőrző bizottság tagja. 2016 decembere óta a bírói bizottság vezetője. Tanít­vá­nyok fel­ké­szí­té­sé­ben a fekete öves mes­te­rek is nagy segít­sé­get nyújtanak.

Sándor Zoltán (3. Dan)
válogatott edző
2006-ban kezdtem el taekwondozni az Universum Sportegyesületben. Az edzések mellett minden évben részt vettem klubunk nemzetközi edzőtáborában, míg végül elértem a fekete övet. Az évek során folyamatosan próbáltam tudásomat szinten tartani és fejleszteni számos belföldi és külföldi szeminárium segítségével. Évekkel ezelőtt küzdő versenyszámokban is indultam, ekkor sikerült több országos bajnoki címet is megszereznem. A küzdelmi versenyek mellett elkezdtem a formagyakorlat (Poomsae) szakágban is versenyezni. Évek óta vagyok a Magyar Poomsae Válogatott versenyzője és 2015 óta már a válogatott edzője is. A formagyakorlat szakágban többszörös országos és nemzetközi bajnok vagyok és sikerült már több alkalommal is hazánkat képviselnem a Poomsae Európa-bajnokságokon. A versenyzés mellett rendelkezem küzdelmi és formagyakorlat bírói képesítéssel is és 2015-ben részt vettem az ETU Poomsae edzői szemináriumán is. A klub életét szakmai tudásommal és tanácsaimmal próbálom segíteni a sportolóink fejlődése érdekében. Az évek folyamán segédkeztem az edzések tartásában, a versenyre és vizsgára felkészítésben, valamint a vizsgáztatásban is.

Nagy Péter (2. Dan)
hapkido edző
1 Danos Hapkido, 2 Danos Judo, és 2 Danos Jiujitsu mester. 2013-as év Hapkido Európa-bajnoki címet viselte. 2006-ban Jiujitsu töréstechnika Európai-bajnoki címet szerzett.

Marczel Szabolcs (2. Dan)
edző
2003 szeptemberében kezdtem el foglalkozni a taekwondoval. Előtte és közben is rengeteg más sportággal próbálkoztam, de végül a TKD-nál maradtam. Számomra az volt a kedzetektől szimpatikus, hogy összhangban van a sport harcművészeti jellege és full-kontakt küzdősport része. Aktív versenyzőként sikerült Országos Bajnokságot, Nemzetközi Bajnokságot nyernem és számos alkalommal álhattam a dobogó valamelyik fokán. A hétköznapokban, a munkám miatt és önkénteskedés révén is folyamatosan emberekkel foglalkozom (minden korosztályból), amit remekül tudok kamatoztatni az edzői pályám során. 2012-ben elvégeztem a TF Testnevelési Egyetem – Felnőttképzési Csoportja által indított Taekwondo Sportedzői felsőfokú szakképzést. Az oklevél átvétele után az a megtiszteltetés ért, hogy nevelő klubomban lehetek segédezdő. Lányi Tamás mesterrel azóta azon fáradozunk, hogy átadjuk a taekwondo minden szépségét az erre fogékonyak számára.



Copyright © Universum Taekwondo & Hapkido
Adószám: 18108141−1−41